2018 Yılı 1.Hastaneler Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

DSC 2203

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri 2018 yılı 1.Hastaneler Genel Kurul Toplantısı Rektör Yrd. Ve Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal KADİROĞLU Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda önceki Genel Kurulda alınan kararlarla ilgili yapılan çalışmalar gözden geçirildi

Tıp Fakültesi Konferans Salonunda yapılan Genel Kurul Toplantısına, Rektör Yardımcısı ve Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal KADİROĞLU, Hastane yöneticileri, Genel Kurul üyeleri katıldı.

Başhekim Prof.Dr. Ali Kemal KADİROĞLU; “Yönetim olarak böyle toplantılara önem veriyoruz, zira bu toplantılar hem yapılanların gözden geçirilmesi hemde yönetimin  bir nevi yeniden gözden geçirilmesi çalışmalarına bir zemin oluşturması açısından da son derece önemli olduğunu belirterek” 2018 yılı 5 aylık dönemde toplamda alınan 64 kararın 34 tanesini gerçekleştirdik 15 ‘ini de kısmen gerçekleşme sağlanmış geri kalanlarda çalışmalar devam etmektedir. Tüp bebek merkezimiz bitti kısa zamanda hizmete açacağız, Hastanemizde eksikliği ciddi anlamda görülen PET/ CT cihazının Nükleer tıp Anabilim Dalında mahal düzenlemesi yapılıp kuruldu ve şuan hasta almaya başladık. Üniversite Hastanelerin önemi vurgulayan KADİROĞLU;    Biz Üniversite Hastanesiyiz, Üniversite Hastanesi olmamız itibariyle şu anda ilimizde bulunan Devlet Hastanelerinin yaptıklarından daha fazlasını ve daha kalite yapmak mecburiyetindeyiz özellikle nitelikli işler yapmak zorundayız ben öyle inanıyorum. dedi.

Bazı Projeler hakkında da bilgi veren Başhekim KADİROĞLU; önümüzdeki dönemlerde birçok projeyi hayata geçirmeyi amaçlıyoruz bunlardan biri Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezi Projesi son derece önemli çünkü, örnek verirsem araç içi araç dışı trafik kazaları oluyor travma sonrası nörolojik problemleri olan veya fizik tedavisiyle ilgili problemi olan hastalar oluyor bu hastalar akut dönemimde hastanemizin imkanları çerçevesinde tedavi ediliyor ama uzun soluklu rehabilitasyon gerektirecek bir merkezimiz yok Bölgemizde dahi yok peki bu hastalar ne oluyor ağırlıklı olarak Ankara’ya gidip tedavi oluyorlar dolasıyla biz bu gidişi tersine döndürmek adına bir proje hazırladık inşallah yakın zamanda hizmete açacağız. diye konuştu.

Hastaneler Başmüdürü Oktay ARITÜRK te hastane yönetimin aldığı kararlar ve faaliyetler hakkında sunum yaptı. Genel Kurul toplantısı sorular ve çözüm önerileri ile sona erdi.

DSC 2203 DSC 2195 DSC 2200 DSC 2209