SERTİFİKASYON KURSLARI DEVAM EDİYOR

DSC 1863

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Sertifikasyon Birimi  tarafından organize edilen  Erişkin Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı devam ediyor.
14 Mayıs 26  Haziran 2018 tarihleri arasında yapılacak olan  Erişkin  Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programına Mardin, Şanlıurfa ve  Ağrı ili başta olmak üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesinin çeşitli illerinden gelen hemşireler katıldı. Kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere bakanlık onaylı sertifika verilecek.
DSC 1871 DSC 1863

Sağlık Turizmi

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri sadece bölgemize değil, komşu ülkeler başta olmak üzere tüm Ortadoğu ve Asya ülkelerine de hizmet vermektedir. Bu hizmet, Diyarbakır’ın tarihi ve coğrafik konumundan ileri gelen bir misyondur.