Grup Abdal’dan Hastalara Moral Konseri

Hastalar bir anda olsa hastalıklarını unutup kendilerini müziğin ritmine bırakarak gönüllerince eğlendiler

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerinde tedavi gören hasta ve hasta yakınları için düzenlenen  moral etkinliğinde GURUP ABDAL konser verdi.

Sosyal Komite tarafından organize edilen  ve Kalp Hastanesi Konferans Salonunda yapılan moral ve motivasyon etkinliğine Hastaneler Başhemşiresi Rahime Atlı, Başhemşire Yardımcıları ile Tıp Fakültesi Hastanelerinde yatarak tedavi gören hasta ve hasta yakınları katıldı.

Etkinliğin açış konuşmasını yapan Sosyal Komite Başkanı ve  Başhemşire Rahime Atlı, etkinlikteki amacın hasta ve hasta yakınlarına moral  vermek olduğunu belirerek; “ Beden ve ruh sağlığı çok önemlidir. Biz hastane olarak beden sağlığınızı iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ruh sağlığınız içinde moral ve motivasyon önemlidir. Bunu da verdiğimiz moral etkinlikleri ile düzeltmeye çalışıyoruz. . Sizler de hastalığınızı yenmek için elinizden geleni yapın. Moralinizi yükseltme konusunda küçükte olsa bir katkımız olursa seviniriz.

Bu etkinliğimizde Grup Abdal sizlerle birlikte olacak. Kendileri ile irtibata geçtiğimizde hiç tereddüt etmeden sizlere konser vermeyi kabul ettiler. Huzurunuzda kendilerine ve katılımlarınızdan dolayı da sizlere çok teşekkür ederim. İyi dinletiler . “ dedi.

Grup Abdal büyük alkış aldı

Gülcan Çimitay’ın sunuculuğunu yaptığı etkinlikte, Grup Abdal’ın canlı olarak seslendirdiği  “ Makaram Sarıbağlar, Şifa, Kipriğin Kaşadeğende, Biray Doğar İlkakşamdan Geceye, Mavilim Mavişelim ve  Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır’  gibi birbirinden güzel türküler eşliğinde  hasta ve hasta yakınları gönüllerince eğilendi.

Grup Abdal’da, coşkulu dinleyiciler teşekkür ederek; “ Burada olmaktan büyük keyif aldık. Hepinize acil şifalar, daha sağlıklı ve keyifli bir yaşam  diliyoruz. “ temennisinde bulundular.

Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhemşiresi Rahime Atlı, etkinlik sonunda katılımlarından dolayı Grup Abdal’a teşekkür plaketi verdi.

DSC 0967 DSC 0970 DSC 0974 DSC 0975 DSC 0978 DSC 0986 DSC 0994 DSC 0995 DSC 0996 DSC 1006 DSC 1017