D.Ü.Hastanelerine TSE 2015 KYS Belgesi Verildi

26716

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerinde Sertifikalı Eğitim Kursları devam ediyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Sağlık Bakanlığı Eğitim Programları doğrultusunda kurs açma yetkisi alan tek üniversite hastanesi olan D.Ü. Hastaneleri sertifikalı eğitim kurslarına devam ediyor.

D.Ü. Hastaneleri Sertifikasyon Birimi tarafından Kalp Hastanesinde açılan Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim kursa 17 Yoğun Bakım Hemşiresi katıldı. 22 Ocak 23 Şubat tarihleri ardında devam edecek olan eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere Sağlık Bakanlığı Onaylı sertifika verilecek.

26716

Sağlık Turizmi

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri sadece bölgemize değil, komşu ülkeler başta olmak üzere tüm Ortadoğu ve Asya ülkelerine de hizmet vermektedir. Bu hizmet, Diyarbakır’ın tarihi ve coğrafik konumundan ileri gelen bir misyondur.