Hemşire Eğitim Devam Ediyor

DSC 93726719

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerinde Sertifikalı Eğitim Kursları devam ediyor.  Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Sağlık Bakanlığı Eğitim Programları doğrultusunda kurs açma

yetkisi alan tek üniversite hastanesi olan D.Ü. Hastaneleri sertifikalı eğitim kurslarına devam ediyor.

D.Ü. Hastaneleri Sertifikasyon Birimi tarafından Kalp Hastanesinde açılan Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim kursa 17 Yoğun Bakım Hemşiresi katıldı. 22 Ocak 23 Şubat tarihleri ardında devam edecek olan eğitimi başarıyla tamamlayan  kursiyerlere Sağlık Bakanlığı Onaylı sertifika verilecek.

DSC 93726719 DSC 93726719

Sağlık Turizmi

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri sadece bölgemize değil, komşu ülkeler başta olmak üzere tüm Ortadoğu ve Asya ülkelerine de hizmet vermektedir. Bu hizmet, Diyarbakır’ın tarihi ve coğrafik konumundan ileri gelen bir misyondur.