Karne Şenliğine Büyük İlgi

6

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerinde yarı yıl tatiline giren çocuklar için “Bir Karne Hediyesi de Bizden “ sloganı ile düzenlenen  “ 2. Çocuk Şenliği” büyük ilgi gördü.

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Sosyal Komitesi tarafından organize edilen ve D.Ü. Çocuk Kulübünün de katkı sunduğu “  2.Çocuk Şenliği ”   Kalp Hastanesi Konferans Salonunda yapıldı.

D.Ü. Hastaneleri çalışanları  ve çocuklarının davetli olduğu Çocuk Şenliğine  Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Eşi Lütfiye Atilla, Rektör Eşi  Nuray Gül ve Başhemşire Rahime Atlı katıldı.

Şenlikte konuşan Başhekim Kadiroğlu; “ Yönetim olarak çocukları seviyor ve  büyük önem veriyoruz. Gerek hastanelerimizde yatarak tedavi gören çocuklarımız, çalışanlarımızın çocukları ve gerekse  diğer çocuklarımızın hoşça vakit geçirmeleri ve eğlenmeleri için şenlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Başhekimlik bünyesinde kurulan Sosyal Komitemiz tarafından ikincisi düzenlenen bu çocuk şenliğinde hoşça vakit geçirmenizi temenni ediyor, mutlu bir yıl geçirmenizi diliyorum. Allaha emanet oldun“ dedi.

Çocuklardan Yoğun İlgi

Çocuk ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği 2. Çocuk Şenliğinde oturma yeri bulamayan çocuklar kendilerini sahne önüne ve sahneye atarak  müzik eşliğinde  müzik balonla oynayıp halay çektiler. Çocukların tiyatro ve çeşitli oyunları zevkle izlediklerini belirten başhemşire Rahime Atlı; “ Çocukların  büyük bir keyif aldıklarını gördük. Bir veli yanıma yanaşarak, Allah sizlerden razı olsun. Çocuğum şenliğe gelecek diye bu gece  heyecandan sabaha kadar uyuyamadı.’ Buda ne kadar iyi ve hayırlı bir iş yaptığımızı gösteriyor. “ şeklinde konuştu.

Yarıyıl tatiline giren öğrenciler için düzenlenen  çocuk şenliği yüz boyama ile başladı. Dicle Üniversitesi Çocuk Kulübü tarafından, karaoke, tiyatro, palyaço, çeşitli oyun ve yarışmalarla  devam etti

D.Ü. Hastaneleri  Sosyal komitesi ve  D.Ü. Çocuk Kulübünün birlikte organize ettiklere devam edilmesi istendi.

1 2 3 4 5 6 8 9