Sol Ana Koroner ve Bifurkasyon Toplantısı

diyar

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Kardiyoloji Anabilim Dalı ve Türk Kardiyoloji Derneğinin birlikte organize ettiği Sol Ana Koroner ve Bifurkasyon toplantısı

10 Şubat 2018 tarihinde yapılacaktır.

20180210 Diyarbakir 2 20180210 Diyarbakir 3

Sağlık Turizmi

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri sadece bölgemize değil, komşu ülkeler başta olmak üzere tüm Ortadoğu ve Asya ülkelerine de hizmet vermektedir. Bu hizmet, Diyarbakır’ın tarihi ve coğrafik konumundan ileri gelen bir misyondur.