D.Ü.T.F. Hastanelerinde Gece Denetimi

DSC 9154

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu’nun Hastanelerindeki gece denetimleri devam ediyor.

Hastaneler Başmüdür Yaşar Aslan ile birlikte gece geç vakitlerde hastaneler ana binasına gelerek kliniklerde incelemelerde bulunan Kadiroğlu,   klinik sorumlularından bilgi aldı. Hasta ve hasta yakınları ile bir süre sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunan Kadiroğlu, bir sorunlarının olup olmadığını ve hizmetten memnun olup olmadıklarını sordu. Kendileriyle görüşülen hastalar  "Her şeyden memnunuz, Allah sizlerden razı olsun. Doktorlarımız ve diğer çalışanlar bizlere çok iyi bakıyorlar. Kendi hastalarıymış gibi davranıyorlar. Yemeklerden memnunuz. Çok temiz hastane, hepinize teşekkür ederiz” şeklinde memnuniyetlerini dile getirince, Kadiroğlu, “Bizlerde sizler için buradayız. Sizlere daha iyi imkânlar sunmak için çaba sarf ediyoruz. Sizlerin memnuniyeti bizi mutlu ediyor.”  dedi.

“Hastaların memnuniyeti bizim mutluluğumuzdur”

Başhekim Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu, denetim sonrası yaptığı açıklamada “ Hastanelerimiz çalışanları gündüz olduğu gibi gecede aynı titizlik ve gayretle görevinin başındadır. Hastalarımıza hizmet için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Hastanemizin sunmuş olduğu sağlık hizmetlerinden vatandaşlarımızın memnun olduğunu gördük. Bu da bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bununla beraber, hastanenin Kalite ve memnuniyet algısının her zaman en üst seviyede kalabilmesi, hocalarımızın bilgi, deneyim ve olanaklarıyla, Diyarbakır ve bölge halkına daha iyi sağlık hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Muayeneden, tedaviye, temizlikten güvenliğe varana kadar bütün hizmetleri gerçekleştirirken kaliteyi birinci planda tutmak için devam edeceğiz.” ifadelerinde bulundu.

DSC 9139 DSC 9150 DSC 9154 DSC 9157 DSC 9164 DSC 9172 DSC 9181 DSC 9185 DSC 9202