Kalp Hastanesi

Onkoloji Hastanesi

Onkoloji Hastanesi

Kril penectus aliquet pretium

Bölgenin en büyük kanser teşhis ve tedavi hastanesi olan Onkoloji Hastanemizde Medikal Onkoloji ve Radyasyon Onkolojisi branşlarında, yılda 10 bin kanser hastasının tedavileri başarıyla yapılmaktadır.

Kemoterapi Merkezi

Kemoterapi merkezimiz bölgenin en büyük ve modern kemoterapi merkezidir. Yetişkin ve çocuk kemoterapi merkezinde günlük 150? hastaya kemoterapi hizmeti sunulmaktadır.

Radyoterapi Merkezi

Türkiye’nin sayılı birkaç merkezinde bulunan son teknoloji ürünü 3 boyutlu (Tomotherapy) kanser tedavi cihazı ile kanser hastaları Kanser tedavisinde, sağlıklı dokuya zarar vermeden, birden çok kitleyi aynı anda ve hiçbir ara vermeden ışınlayarak güvenilir ve hassas bir tedavi yapılmasını sağlamaktadır.