Staj Başvuruları

staj

Hastanelerimiz bünyesinde 2018 yılı zorunlu yaz stajı yapmak isteyen stajyer öğrenci başvuruları 05.02.2018-15.02.2018 tarihleri arasında alınacaktır.

Başvuruda bulunacak stajyer öğrencilerin okullarından aldığı onaylı staj başvuru formu ile beraber (Bu formda staj dönemine ait çalışan sigortasının, öğrencinin okuduğu okul tarafından yatırılacağına dair bir ibare veya taahhüt, bir belge olarak eklenmelidir) hastanelerimizde staj yapmak istediklerine dair dilekçeyi hastanemiz Eğitim Birimine iletmeleri gerekmektedir.

Başvurular staj komisyonumuzca değerlendirildikten sonra başvuruları kabul edilen öğrencilerin isim listesi www.dicle.edu.tr web adresinden ilan edilecektir.

Sağlık Turizmi

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri sadece bölgemize değil, komşu ülkeler başta olmak üzere tüm Ortadoğu ve Asya ülkelerine de hizmet vermektedir. Bu hizmet, Diyarbakır’ın tarihi ve coğrafik konumundan ileri gelen bir misyondur.