4. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi

DSC1998 011

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırmalar Topluluğunun organize edeceği  (DÜTF-BAT) "4.Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi" düzenlenecek

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip GÜL, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal KADİROĞLU,  Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Ufuk ALUÇLU’nun destekleri ile yapılacak olan “4. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi ” çalışmalarına devam eden öğrencilerimiz Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumalli Atilla ziyaretinin ardından Diyarbakır Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU ziyaretiyle devam etti.

Kongrenin düzenlenmesine destek veren Rektör Prof. Dr. Talip GÜL, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kemal KADİROĞLU, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M Ufuk ALUÇLU ve yardımlarını esirgemeyen Prof. Dr. M.Emin YILMAZ’a teşekkür ederek çalışmalara başlayan Kongre Düzenleme Kurulu Başkan ve Üyeleri, çalışmalar kapsamında, Kongre Danışmanı ve Başhekim Yardımcısı  Doç.Dr. Recep DURSUN ile birlikte  Diyarbakır Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU'nu makamında ziyaret etti.

Heyet Başkanı Yunus DEMİRKOL, Diyarbakır Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU'na  yapacakları etkinlik ve faaliyetler  hakkında  bilgi verdi. Diyarbakır Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU da çalışmalara olumlu baktığını belirterek destek sözü verdi.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU, Hastaneler Başhekim Yardımcısı Doç.Dr.Recep DURSUN ve Kongre Düzenleme Kurulu Üyeleri

DSC1993 01  DSC1998 011

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ve Hastaneler Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Recep DURSUN ve Kongre Düzenleme Kurulu Üyeleri

ogrenci kongresi

Sağlık Turizmi

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri sadece bölgemize değil, komşu ülkeler başta olmak üzere tüm Ortadoğu ve Asya ülkelerine de hizmet vermektedir. Bu hizmet, Diyarbakır’ın tarihi ve coğrafik konumundan ileri gelen bir misyondur.