23 Nisan Çocuk Şenliği

14

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimlik Sosyal Komite tarafından organize edilen 23 Nisan Çocuk Şenliği Kalp Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerinde tedavi gören çocuk hastalara yönelik yapılan şenlik Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kent Konservatuarı Herses çok sesli Koro’nun minik konseriyle başladı, daha sonra Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Bölümü öğrencilerin oluşan Tezgahta İyilik Var Kulübünün gerçekleştirdiği müzikli oyunla devam etti, kendini müziğin temposuna kaptıran çocukların mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Pasta kesiminin ardından Kayapınar Gençlik ve Spor merkezi Hat sanatçıları tarafından çocukların isimleri yazıldığı belgelerin verilmesiyle şenlik sona erdi.

1 2 3 5 6 8 9 10 11 12 13 14