Pulmoner Hipertansiyon Uygulamalı Eğitim Toplantısı

1

Türk Kardiyoloji Derneği tarafından Diyarbakır’da pulmoner hipertansiyon uygulamalı eğitim toplantısı düzenlendi. Türk Kardiyoloji Derneği tarafından pulmoner vasküler hastalıkları uygulamalı eğitim programının 5’incisi Diyarbakır’da düzenlendi. Bir otelde gerçekleştirilen toplantı kapsamında, Öğretim üyeleri ve uzman hekimler katıldı. Türkiye’nin birçok yerinde 16 kişinin bu hastalıkla ilgilenebilmesi için yetkinlik sertifikası verildi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10