• 0850 480 21 00

Yenidoğan Yoğun Bakım Sertifikalı Eğitim Programı

SERTF1

Dicle üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri, Sertifikasyon birimi tarafından yapılan müracaat sonucunda Sağlık Bakanlığı Eğitim yönetmeliğine uygun YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM hemşireliği sertifikalı eğitim programı uygulama yetki belgesi almaya hak kazandı.

Dicle üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Türkiye’ de  Ankara ,Eskişehir, Bursa ve Konya illerinden sonra  Doğu Anadolu  ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde Yenidoğan Yoğun Bakım sertifikalı eğitim programı  yetki belgesi alan tek  hastane olma özelliğini taşımaktadır.

SERTF1 sertifikasyon