• 0850 480 21 00

2019 Yılı İlk Yönetimin Gözden Geçirilmesi Toplantısı Yapıldı

3

Hastanelerimizde uygulanan Kalite Yönetim Sistemi’nin yeterlilik ve etkinliğinin belirli aralıklarla gözden geçirilmesi ve sürekliliğinin sağlanması için  yılda iki kez düzenlenen Yönetimin Gözden Geçirilmesi Toplantısının 2019 yılı ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Başhekimlik konferans salonunda düzenlenen toplantıya Dicle Üniversitesi  Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof.Dr.Ali Kemal Kadiroğlu ,  Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları, AD/BD Başkanları, İdari Birim Sorumluları ve Birim Kalite Temsilcileri katıldı. Toplantıda Prof.Dr. Ali Kemal KADİROĞLU, Doç.Dr. Recep DURSUN, Doç.Dr. Selçuk TUNİK, Dr. Öğr. Üyesi İsmail YILDIZ ve KSK Birim Sorumlusu Eylem Can ÖZDEMİR aşağıdaki gündem maddeleri çerçevesinde birer sunum yaptılar.

YGG Toplantısı Gündem Maddeleri;

1.Geçen toplantı kararları ve 2018 yılı hastane faaliyetlerinin durumu,

2.Kalite Yönetim Sistemi(KYS) ile ilgili iç ve dış hususlardaki değişiklikler,

3.KYS'nin performansı ve etkinliği ile ilgili bilgi;

3.1.Müşteri memnuniyeti ve ilgili taraflardan gelen geri bildirimler,

3.2.Kalite amaçlarına erişme derecesi,

3.3.Proses performansı ile ürün ve hizmetlerin uygunluğu,

3.4.Uygunsuzluklar ve düzeltici faaliyetler,