01 02 03 04 05

DİCLE ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ ÇALIŞANLARI İÇİN 2017 ULUSAL RENKLİ KODLAR EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) gereği tüm hastanelerimiz bünyesindeki idari ve sağlık çalışanlarına (Hekim, Hemşire, Memur, Laborant, Tekniker, Teknisyen, Eczacı vb.) yönelik 13-17 Mart 2017 tarihleri arasında 8 oturum şeklinde Kalp Hastanesi Konferans Salonu ve Dekanlık İbn-i Sina dersliğinde Ulusal Renkli Kodlar (URK) eğitimleri düzenlendi.

Dicle Üniversiteleri Hastaneleri Başhemşire Yrd. Mürşide Belgin Nacitarhan tarafından verilen eğitimlerde “ Ulusal Renkli Kod çeşitleri, hangi durumlarda kodların kullanılacağı ve nasıl uygulanacağı “ gibi konularda katılımcılara bilgi verildi.

Ulusal Renkli Kodlar Eğitimlerinin her bir oturumu 1 saat olup, beş gün devam etti. Dicle Üniversitesi Hastaneleri çalışanları için hazırlanan eğitim programına yaklaşık 2400 çalışan katıldı.