01 02 03 04 05

D.Ü. Hastaneleri Çalışanlarına 2017 Kimlik ve İzolasyon Tanımlayıcı Eğitimler Düzenlendi

Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) gereği; hastanemiz bünyesindeki sağlık çalışanlarına (Hekim, Hemşire, Laborant, Tekniker, Teknisyen, Eczacı vb.) yönelik 23-27 Mart 2017 tarihleri arasında 5 oturumda Kalp Hastanesi Konferans Salonunda Kimlik ve İzolasyon Tanımlayıcı’ eğitimleri düzenlendi.

Hastanemiz Başhemşiresi Rahime ATLI, Anestezi Hemşiresi Jale YAKUT, Organ Nakli Sorumlu Hemşiresi Nevin AYGÜN, Çocuk Göğüs Klinik Sorumlu Hemşiresi Şahide KIZGIN GÜMÜŞ tarafından verilen eğitimlerde hasta kimlik doğrulamasının nasıl yapıldığı, renk tanımlayıcı kol bant çeşitleri, izolasyon tanımlayıcı figürleri çeşitleri’ gibi konularda katılımcılara bilgi verildi.

Kimlik ve İzolasyon Tanımlayıcı Eğitimi her bir oturumu 1 saat olacak şekilde beş gün devam etti. Dicle Üniversitesi Hastaneleri çalışanları için hazırlanan eğitim programına yaklaşık 1400 çalışan katıldı.