Vefat & Başsağlığı

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Süpervizor Hanım ÇETİNKAYA'nın babaannesi i vefat etmiştir. Merhumeye Allah'tan Rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Vefat & Başsağlığı

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhemşire Yrd. M. Belgin NACİTARHAN'ın abisi vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan Rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Vefat & Başsağlığı

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Kroner Yoğun Bakım hemşiresi Gizem GÖLPINAR ve Çocuk Hastanesi hemşiresi Birgül GÖLPINAR'ın babası vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan Rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Vefat & Başsağlığı

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Radyoloji birim sorumlusu İzzetin ERYILMAZ'ın babası ve Süpervizor Derya ERYILMAZ'ın kayınbabası vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan Rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.