35,10,0,50,1
0,2,1,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,1

Kalp Hastanesi

Onkoloji Hastanesi

Bölgenin en büyük kanser teşhis ve tedavi hastanesi olan Onkoloji Hastanemizde Medikal Onkoloji ve Radyasyon

e randevu1 e sonuc yemek1 e rehber gebe son1

Hastane Danışma Kurulu Rektör Prof.Dr. Mehmet Karakoç Başkanlığında Toplandı

danisma kurulu

Teknolojik altyapısıyla “Güvenli hastane” olma yolunda ilerleyen hastanelerimizde, Sağlıkta Kalite standartları(SKS)Sürüm 6-Hastane, Sağlıkta Akreditasyon Standartları(SAS), Avrupa Kalite Vakfı Mükemmellik Modeli(EFQM) Standartları, Mezuniyet öncesi Tıp Eğitimi(MOTE) Standartları ve Yönetim Sistemleri(ISO 9001:2015, ISO27001, ISO10002, ISO 14001, ISO 18001(ISO 45001:2018), ISO22000, ISO 15189,…) standartlarının sürekliliğini sağlamak üzere çalışmalarımız devam etmektedir. Yönetim olarak hastane ile ilgili kanun, yönetmelikler ve hastane danışma kurulunun tavsiyeleri ışığında, Çağdaş sağlık ve hastane yönetimi ilkeleri doğrultusunda; Hastanenin, Tıp Fakültesinin tüm birimleri ile koordinasyon içinde hizmet üretmesini sağlamak, eğitim ve sağlık hizmetlerinin verimliliğini, niteliğini artırmak ve tıbbi uygulamaların en üst düzeyde gerçekleştirilmesini sağlamak istiyoruz. Hastane Yönetimine danışmanlık ve strateji geliştirme konularında tavsiye kararlar almak üzere, 30 Aralık 2020 Çarşamba günü saat:14.30’da Online ZOOM programı üzerinde Hastane Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

Toplantıya, Rektör, Rektör Yardımcıları, Dekan, Dekan Yardımcıları, Üniversite Genel Sekreteri, Başhekim, Başhekim Yardımcıları, Tıp Fakültesi Dahili, Cerrahi ve Temel Tıp Bölüm Başkanları, Bütün Anabilim Dalı Başkanları, Bütün Bilim Dalı Başkanları, Laboratuvar merkezinden sorumlu olan öğretim üyesi, Tıp Fakültesi Dahili, Cerrahi ve Temel Tıp Bölümlerinden iki yıl görev yapmak üzere seçilmiş birer araştırma görevlisi temsilcisi ve Döner Sermaye İşletme Müdürü katıldı. Toplantı aşağıdaki gündem maddeleri çerçevesinde;
1-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
2-Rektör Prof. Dr. Mehmet KARAKOÇ’un Açılış Konuşmaları
3-Geçen Toplantı Kararlarının Gözden geçirilmesi
4-Hastane Üst Yönetiminin Çalışmaları (İdari-Mali-Destek-Teknik-Sağlık-Hemşirelik)