35,10,0,50,1
0,2,1,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,1

Kalp Hastanesi

Onkoloji Hastanesi

Bölgenin en büyük kanser teşhis ve tedavi hastanesi olan Onkoloji Hastanemizde Medikal Onkoloji ve Radyasyon

e randevu1 e sonuc yemek1 e rehber gebe son1

Başhekim Akdağ'dan Gece Denetimi

8

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mehmet Akdağ mesai sonrası hastane genelinde denetimde bulundu.

Başhekim Akdağ, Başhekim Yardımcısı Doç.Dr.Fesih Aktar ve hastane yöneticileriyle birlikte ana bina ve acil ve travmatoloji hastanesinde denetimde bulunarak Covit-19 salgını nedeniyle alınan tedbirleri yerinde inceledi.

Kliniklerde doktor ve personellerle görüşen Akdağ, klinik sorunları hakkında bilgi aldı. Klinikte yatan hastalarla yakından ilgilenen Başhekim Akdağ geçmiş olsun dileklerini ileterek hasta ve hasta yakınlarından gelen temenni ve dileklerini dinledi.

1

2