35,10,0,50,1
0,2,1,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,1

Kalp Hastanesi

Onkoloji Hastanesi

Bölgenin en büyük kanser teşhis ve tedavi hastanesi olan Onkoloji Hastanemizde Medikal Onkoloji ve Radyasyon

e randevu1 e sonuc yemek1 e rehber gebe son1

Rektor Prof.Dr.Mehmet KARAKOÇ, Başhekim Mehmet AKDAĞ'ı Ziyaret Etti

9

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mehmet Karakoç Dicle Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mehmet Akdağ’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof.Dr.Mehmet Karakoç’un Başhekimlik ziyaretine Rektör yardımcıları Prof.Dr.Ahmet Tanyıldız, Prof.Dr.Ezeli Azarkan ve Dicle Üniversitesi Genel Sekreteri Doç.Dr. Ali Karakaş eşlik etti.

8

9