35,10,0,50,1
0,2,1,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,1

Kalp Hastanesi

Onkoloji Hastanesi

Bölgenin en büyük kanser teşhis ve tedavi hastanesi olan Onkoloji Hastanemizde Medikal Onkoloji ve Radyasyon

e randevu1 e sonuc yemek1 e rehber gebe son1

Çocuk Allerji Ve İmmünoloji Polikliniği, Hastalarımıza Hizmet Vermeye Başladı

alerji

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Çocuk Hastalıkları Hastanesi Allerji ve İmmünoloji Polikliniği hizmet vermeye başlarken, Çocuk Allerji ve İmmünoloji Uzmanı Dr.Öğrt .Üyesi Ahmet Kan, allerji hastalığı kalıcı hastalıklara neden olacağını belirterek, “Allerji hastalıkları olan çocukların aileleri tarafından tedavi edilmek amacıyla mutlaka hastaneye müracaat etmeleri konusunda uyarıda bulundu.

Allerjik hastalığı olan çocukların ailelerinin korona virüsten çekinip tedavilerini aksatmamalarının altını çizen Dr. Öğrt.Üyesi Kan, “ bu dönemde astımı olan, allerjik nezlesi olan ve besin allerjisi olan ailelerin çocuklarını korona virüsten çekinmeden hastanemize getirmelerini istiyoruz, çocukların tedavisiz kalmasını istemiyoruz. Dedi

Çocuk allerji hastalıklarına ilişkin çözümler üretmeye çalışacaklarını belirten Dr Öğrt.Üyesi Ahmet Kan, Genel bir yelpazemiz var, sadece allerjik derken, astım, allerjik nezleye ve besin allerjilerinin dışında bağışıklık yetmezliği gibi hastalıkların tedavilerini ayrıca besin ve toz allerjileri için deri testi, solunum fonksiyonları testi ve cilt yama testleri yaptıklarını ifade etti.

alerji

Ziyaretçiler