35,10,0,50,1
0,2,1,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,1

Kalp Hastanesi

Onkoloji Hastanesi

Bölgenin en büyük kanser teşhis ve tedavi hastanesi olan Onkoloji Hastanemizde Medikal Onkoloji ve Radyasyon

Başhekim Prof.Dr.Mehmet Akdağ’dan Kurban Bayramı Ziyareti

10

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr .Mehmet Akdağ Hastane çalışanları, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, Kurban bayramını kutladı.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Akdağ ,hastane yöneticileri birlikte hasta ve hasta yakınlarını  tedavi odalarında  ziyaret edip, bayram tebriğinde bulundu. Sağlık sorunları nedeniyle bu bayramı hastane buruk geçiren hastalara ve ailelerine moral veren Başhekim Prof.Dr.Akdağ hasta ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilenerek onlardan gelen temenni ve dilekleri dinledi.

Başhekim Prof.Dr.Mehmet Akdağ Klinik ve Poliklinik ziyaretleri esnasında hastanede görev yapan  tüm sağlık çalışanlarının bu zorlu pandemi sürecinde göstermiş oldukları fedakarlık ve özveriden dolayı teşekkür ederek, sağlık çalışanlarının  kurban bayramını kutladı. Ayrıca Sağlık çalışanlarına sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

1
2