35,10,0,50,1
0,2,1,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,1

Kalp Hastanesi

Onkoloji Hastanesi

Bölgenin en büyük kanser teşhis ve tedavi hastanesi olan Onkoloji Hastanemizde Medikal Onkoloji ve Radyasyon

Hasta Hakları Günü

7

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 26 Ekim Dünya Hasta Hakları günü nedeniyle Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Ali Kemal Kadiroğlu ,Başhekim yardımcısı Doç.Dr.Gülten Toprak, Hastane yöneticileri ve Hasta Hakları biriminde çalışan personeller tarafından  hastanelerde  yatmakta olan  ve ayakta tedavi gören  hasta ve hasta yakınlarına gül dağıtıldı.

Hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başhekim Kadiroğlu Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi olarak amaçlarının hasta memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak ,hastalara   tedavilerini  aksatmadan zamanında ve   kaliteli  sağlık hizmetini sunmak, herhangi bir sorunda  yerinde müdahale edip çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi.

1

2