35,10,0,50,1
0,2,1,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,1

Kalp Hastanesi

Onkoloji Hastanesi

Bölgenin en büyük kanser teşhis ve tedavi hastanesi olan Onkoloji Hastanemizde Medikal Onkoloji ve Radyasyon

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Mutfağı Yenilendi

5

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Merkez Mutfağı’nın açılışı gerçekleşti. Rektör Prof. Dr. Talip GÜL ve Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Hastanesi  Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal KADİROĞLU tarafından açılışı gerçekleştirilen Mutfakta, firma tarafından üstlenilen yenileme çalışması denetlendi.

Yemeklerin hazırlandığı mutfak, hijyen açısından ameliyathane koşullarını aratmayacak şekilde yenilenirken, daha konforlu ve modern bir alanda hizmet vermeye başladı. Çalışanlar için de her türlü gereçlerin mevcut olduğu hastane mutfağı, daha hijyenik, şeffaf, kaliteli ve konforlu hale getirildi.

Mutfak alanında yıkım sonrası mekanik su ve elektrik tesisat sistemiyle birçok alanda yapılan tadilatlar, mimarlar ve mühendisler tarafından değerlendirilip, mutfak yeni bir çehreye kavuştu. Özel cihaz ve demirbaşlarında takviyesi ile mutfak, Gıda mühendisleri, diyetisyenler ve çalışanları ile hasta, personel ve refakatçilere yemek hizmetinde bulunuyor. Ayrıca Bölgedeki en büyük ve en kalite hastane mutfağında tüm hastalara özel üretilmiş termoform tepsiler ile yemek hizmeti sunuluyor.

Mutfağı gezen ve cihazlar, yemekler, servis hizmetleri konusunda yetkililerden bilgi alan Rektör GÜL, yemek pişirilme ünitesi, hazırlanan yemeklerin bekletilme ünitesi, sebze yıkama ünitesi, bulaşık yıkama ünitesi alanları üzerine mühendislerden de bilgiler alarak “Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde eskiye nazaran şimdi çok daha kaliteli sağlık hizmeti verilmekte ve yapılan çalışmalar ile de hastanenin alt yapısı hızla iyileştirilmeye devam etmekte. Bugün burada açacağımız mutfak hem hastalar hem de çalışanlar açısından çok önemli”.dedi.

3

4