35,10,0,50,1
0,2,1,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,1

Kalp Hastanesi

Onkoloji Hastanesi

Bölgenin en büyük kanser teşhis ve tedavi hastanesi olan Onkoloji Hastanemizde Medikal Onkoloji ve Radyasyon

Çocuklara Tiyatro Gösterisi

3

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören hasta çocuklara ODTÜ  Tiyatro ekibi  Keşifintarafından “Martı'ya Uçmayı Öğreten Kedi“ isimli oyun sahnelendi.

Dicle ÜniversitesiTıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimlik Sosyal Komitesinin organizasyonu ve Dicle Üniversitesi Kolektif Tiyatro Atölyesi (DÜKTA) ile Tiyatrasi Tiyatro Kulübünün katkılarıyla Kalp Hastanesi konferans salonunda  gerçekleşen etkinliğe hasta çocukların yanı sıra Rengarenk eğitim yuvasında öğrenim gören Sur'lu çocuklar da katıldı.

Dicle Üniversitesi Rektör yardımcısı  ve Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Ali Kemal Kadiroğlu ve Başhemşire Rahime Atlı çocuklarla birlikte tiyatroyu izleyerek mutluluklarına ortak oldular.

Martı ve Kedi'nin arkadaşlığı üzerinden dayanışma ve farklılıklarımızı kabul etme konusunu anlatan tiyatro gösterisi büyük beğeni aldı

Etkinlik sonunda Tiyatro Keşifin oyuncuları çocuklarla  birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

1

2