• 0850 480 21 00

Tıp Fakültesi 2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı Önlük Giyme ve Yemin Töreni

2

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi 2019-2020 Eğitim –Öğretim yılı birinci sınıfa kayıt yaptıran öğrenciler için önlük giyme ve yemin töreni düzenlendi. Kalp Hastanesi konferans salonunda gerçekleşen törene Öğretim Üyeleri, Öğrenci çok sayıda öğrenci aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını  yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Caffer Güloğlu, Öğrencilere Dicle Üniversitesi  Tıp Fakültesini tercih ettikleri  için teşekkür ederek “Hekimliğin insanoğlu  var olduğu  sürece  yüce ve ölmez bir meslek olduğunu vurguladı.”

Törende Tıp Fakültesi ve Hastaneleri tanıtan video gösteriminden sonra öğrenciler beyaz önlüklerini giyip yemin ettiler.

1

2