• 0850 480 21 00

Başhekimden Bayram Ziyareti

5

Ramazan bayramı nedeniyle Dicle Üniversitesi Rektör yardımcısı ve Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof.Dr.Ali Kemal Kadiroğlu ve beraberindeki hastane yöneticileri ile birlikte   hasta servislerini ziyaret ederek hasta ,hasta yakını ve sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak, şeker ikram etti.
Hastane yöneticileri ile birlikte katlarını gezen Başhekim Kadiroğlu, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak durumları hakkında ilgililerden bilgi aldı. Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Başhekim Kadiroğlu “Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını idrak etmenin sonunda Ramazan bayramının sevincini yaşamaktayız, bu bayramlar hüzünlerin unutulduğu, küskünlerin barıştığı, sevincin paylaşıldığı günlerdir, bizde hastane yönetimi olarak hastanemizde tedavi görmekte olan hasta, hasta yakını  ve sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek onlara moral anlamında manevi destek vermek ve bu bayram sevincini kendileriyle paylaşmak istedik.”
Bayramların  ,insanları birbirine yakınlaştıran kucaklaştıran dayanışmanın ön plana çıktığı özel günler olduğunu belirten Kadiroğlu ; Bu mübarek günlerde  tedavi gören tüm hastalarımıza Yüce Allah’tan şifalar diliyorum ve bir daha ki bayramı  inşallah aileleriyle birlikte geçirirler. Hastaların tedavisi için gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm doktor ve sağlık çalışanlarının bayramını kutluyorum. dedi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9  10 11