• 0850 480 21 00

Sosyal Sorumluluk Projeleri Devam Ediyor. Yenişehir IÖO Öğrencilerine El Hijyeninin Önemi Anlatıldı

1

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimlik Sosyal Komitesi ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında okullarda farkındalık oluşturmaya yönelik yapılan eğitimlerin ikincisini Yenişehir İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Dünya El Hijyeni Günü nedeniyle Yenişehir İlkokulu konferans salonunda verilen eğitime Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr.İlker Kelle ,Yenişehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Koçyiğit ,Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhemşiresi ve Sosyal komite başkanı Rahime Atlı, Yenişehir İlkokulu Müdürü Muharrem Akkum, Sağlık çalışanları ,öğretmenler ,öğrenci ve velileri katıldı.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Hüseyin Mete yaptığı sunumda öğrencilere el hijyeni ve el yıkama konularında bilgi verdi.

Eğitimin sonunda Yenişehir İlkokulu Müdürü Muharrem Akkum tarafından eğitimde emeği geçenlere plaket verildi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16