• 0850 480 21 00

Hastane Yöneticilerinden 2018 Yılının Son Denetimi

3
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri 2018 yılı son  hastane denetimi  Hastaneler Başhekimi Prof.Dr.Ali Kemal Kadiroğlu başkanlığında tüm idarecilerin katılımıyla gece geç saatlerde ana bina, acil ve travmatoloji hastanesi, kalp hastanesi, çocuk hastanesi  ve onkoloji  hastanelerinde aynı anda gerçekleşti.
Klinikleri gezen Başhekim Kadiroğlu burada doktorlar başta olmak üzere sağlık çalışanlarını denetledi. Hastalar hakkında da bilgi alan Kadiroğlu daha sonra kliniklerde yatan hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kadiroğlu hastalarla yapmış olduğu sohbette bu saatte dolaşmalarının sebebi sizlere daha iyi hizmet sunmak varsa sıkıntılar yerinde görmek ve  bunları bir an önce çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. Hastaların dilek ve şikayetlerini dinleyen Kadiroğlu hastaneden memnun olup olmadıklarını sordu, Hastaların genelde memnun olduklarını öğrenen Başhekim Prof.Dr.Ali Kemal Kadiroğlu ;Hastalarımızın memnuniyeti bizi  sevindirdi amacımız bu memnuniyet algısını daha üst seviyelere çıkarmak ,diye konuştu.
Hasta ve Hasta yakınlarını kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı Başhekim Prof .Dr.Ali Kemal Kadiroğlu nezdinde tüm hastane çalışanlarına teşekkür ettiler.

1 2 3 4 5 6 7 8