• 0850 480 21 00

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi (Askom) Bölge Toplantısına Hastanemiz Ev Sahipliği Yaptı.

1
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimlik Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof.Dr.Ali Kemal Kadiroğlu, Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Recep Dursun , Diyarbakır ve Bölge illerden gelen hastane yöneticileri katıldı.
Toplantıda Diyarbakır ve Bölge Hastanelerinin acil sağlık hizmetlerinin işleyişi ile ilgili sorunlar tartışılarak konular hakkında çözüm öneri ve kararlar alındı.
1 2 3 4